Uudis

Kaks Eesti naisjuuniori jooksevad MMi lühiraja finaalis

Kaks Eesti naisjuuniori jooksevad MMi lühiraja finaalis

Juunioride MM lühiraja kvalifikatsioonivõistlus peeti orienteerumistehniliselt väga nõudlikul mägisel maastikul, kus osalejate orienteerumisoskused korralikult proovile pandi. Kolmest eeljooksust pääses igaühest homsesse A-finaali 20 paremat. Eestlaste au hoidsid kõrgel meie naisjuuniorid. Laura Joonas jooksis oma eeljooksus välja seitsmenda aja ja Margret Zimmermann oli oma eeljooksus kaheksas. Suhteliselt napilt jäid finaalist välja Kristiine Aluvee, kes oli 22 ja Madli-Johanna Maidla 23.kohaga.
Meie meesjuunioride eeljooksud ebaõnnestusid, Tõnis Laugesaar oli 38., Reimo Liiv 45. ja Heino Ollin 49.
Homme on lühiraja finaalipäev, mis on online jälgitav aadressil http://woc2014.bg/index.php?name=livecenter