Uudis

Rõuges selgusid Eesti meistrid orienteerumissprindis

Rõuges selgusid Eesti meistrid orienteerumissprindis

Rõuge ürgorus, võistluskeskusega otse vallamaja ees selgitati täna Eesti meistrid sprindidistantsidel. Võistlema oli kogunenud 350 võistlejat. Starditi Eesti ema kuju juurest, rajad kulgesid Rõuge asula majade vahel, parkmetsas ja Rõuge Suurjärve ääres. Meeste põhiklassis olid konkurentidest üle Eesti Kaitsejõudude spordiklubi liikmed Timo Sild ja Sander Vaher. Neist esimene võitis oma esimese meistritiitli sellel distantsil, tema võiduajaks oli 3,2 km pikkusel rajal 15.00. Sander Vaher kaotas 17 sekundiga ning pronksi sai 37-sekundilise kaotusega Kristo Heinmann klubist Ilves. Tiitlikaitsja Kenny Kivikas pidi seekord leppima neljanda kohaga.
Naiste põhiklassis oli võistlus kullale nii tasavägine, et 2,8 km pikkusel rajal lõpetasid võrdse ajaga 15.17 Liis Johanson (OK Kobras) ja Evely Kaasiku (JOKA). Viiesekundilise kaotusega sai kolmanda koha Elo Saue (Ilves).
Juunioridest said meistrikullad Margret Zimmermann (OK Kape) ja Tanel Papp (OK Võru).
Laupäeva õhtul selguvad Sõmerpalu vallas Sulbis Eesti meistrid öisel rajal ning pühapäeval peetakse taas Rõuges esimest korda Eesti meistrivõistlused sprindi segateates.