Uudis

Eesti meistrid tavarajal on Evely Kaasiku ja Timo Sild

Eesti meistrid tavarajal on Evely Kaasiku ja Timo Sild

Jõgevamaal Palal peetud Eesti MV orienteerumise tavarajal tulid võitjateks põhiklassides Evely Kaasiku (1.17.40; JOKA) ja Timo Sild (1.29.04; Kaitsejõudude SK).
Meeste põhiklassis sai hõbeda Lauri Sild (1.33.28) ning pronksi Olle Kärner (1.38.10), mõlemad esindavad Kaitsejõudude SK-d.
Naiste esikolmikusse kuulusid veel Sigrid Ruul (1.26.39, JOKA) ja Eleri Hirv (1.28.57, OK Võru). Veel poolel rajal medalikonkurentsis olnud Kirti Rebane oli sunnitud katkestama, kui tihedas võsas tuli silmast välja kontaktlääts. Favoriidikoormaga ei tulnud toime Annika Rihma, kes jooksis küll kiiresti, kuid rohkete vigade tõttu pidi leppima alles 6. kohaga.
Juurioride parimad olid Margret Zimmermann (OK Kape) ja Tõnis Laugesaar (Rakvere OK).

Eraldi tunnustust pälvis rajameister Meelis Zimmermanni hea töö: 12 km2 suurusele nõudlikule võistlusmaastikule olid planeeritud Eesti meistrivõistluste väärilised vaheldusrikkad rajad kõigile 430 osalejale 30 võistlusklassis ja sealjuures oli A4-suurusele kaardile mahutatud nii naiste 9,3km 23KPga kui ka meeste põhiklassi 13,7km 32KPga rada.

Homme peetakse Palal noorte- ja veteraniklasside Eesti MV orienteerumise teatejooksudes.