Uudis

Lauri Malsroos lõpetas MK hooaja 4. kohaga

Lauri Malsroos lõpetas MK hooaja 4. kohaga

Rattaorienteerumise Maailma karikavõistluste hooaeg lõppes võistlustega Poolas. Kogu hooaja MK arvestuses poodiumikoha eest heidelnud Lauri Malsroos pidi hooja kokkuvõttes tunnistama, et sellest jäi puudu vaid 1 punkt. MK etappidel saavutas ta korra etapivõidu ja korra kolmanda koha, lisaks veel olid tulemused etappidel 5., 5., 6., 17., ja 21.koht ning paraku läks viimasel etapil ka tulemus tühistamisele, mis lõpptulemusena tõigi kaasa neljandale kohale langemise. Maailma karikavõistluste esikolmikusse jõudsid Anton Foliforov Venemaa 300 punti, Ruslan Gritsan Venemaa 223 p ja Jiri Hradil Tšehhi 211 p.
Eestlastest jõudis Maailma karikavõistluste kokkuvõttes esikümnesse ka mullune kahekordne maailmameister Tõnis Erm, kes saavutas 152 punktiga 9. koha. Lisaks nimetatutele jõudsid eestlastest MK-l punktikohale Margus Hallik (kokkuvõttes 39. koht), Taaniel Tooming (59.) ja Riivo Roose (69.).
Naiste konkurentsis suutis eestlastest end punktikohale sõita Daisy Kudre, kes saavutas MK hooaja kokkuvõttes 41. Koha. Naiste esikolmiku moodustasid Emily Benham Suurbritannia 280 p, Marika Hara Soome 265 p ja Svetlana Poverina Venemaa 211 p.