Uudis

Täna sõidetakse MM-il sprinditeadet

Täna sõidetakse MM-il sprinditeadet

Täna pärastlõunal kell 15.00 antakse start MM-i sprinditeatele. Erinevalt eile antud infost näib, et võistluse jälgimine on tehtud lihtsamaks ehk IOF LiveCenter pakub nii videopilti kui GPS-jälgimist (vt viidet lõpust).

Stardijoonel on 19 riigi võistkonnad. Paari nädala taguste Euroopa meistrivõistlustest võrreldes tohib iga riik välja panna vaid ühe võistkonna. Tiitlikaitsjaks on Rootsi (stardinumber 1). Eestil on kaitsta 2013. aastal Kasahstanis saavutatud 8. koht (8). Meie lähematest naabritest on stardijoonel muidugi Soome (2) ja Venemaa (5), aga näiteks Lätil on võistkond puudu. Küll on stardijoonel Leedu (15).

Ilmateate järgi tuleb täna võistelda pilve tagant piiluva päikesega paari plusskraadi juures. Võistluspaik asub 450-550 m kõrgusel üle merepinna. Radade võrk on tihe ning kontrollpunkte on metsas tihedalt. Kasutusel on puutevaba märkesüsteem, nii et liigutakse suurtel kiirustel. Võitja on finišis 15.45.

Hoidkem Piretile ja Evenile pöialt!