Uudis

Suusaorienteerumise MM-i tavarajal Piret Pärnik 19. ja Even Toomas 20

Suusaorienteerumise MM-i tavaraja võistlus on läbi ning ilmselt kõige erakordsem selle juures on Lars Moholdti võidetud kuldmedal Norrale, mis on ühtlasi riigi 1000. maailmameistrivõistluste kuldmedal läbi aegade ja spordialade.

Eesti sportlased sõitsid täna ootuspärastele kohtadele. Täiskasvanutest olid parimad Piret Pärnik 19. kohaga ning Even Toomas 20. kohaga. Mõlema võistlus näis olevat vaheaegade järgi väga stabiilne. Naiste esikohalt tühistati Tove Alexandersson Rootsist, kelle asemel läks kuld tema kaasmaalannale Josefine Engströmile. Meestest, nagu öeldud, oli eelmisel kahel päeval kulla võitnud venelase Andrey Lamovi ees parim Lars Moholdt.

Juunioride klassis tegi väga hea tulemuse Andres Saal, kes saavutas 13. koha. Doris Kudre oli 16. Noorte Euroopa meistrivõistluste arvestuses olid parimad Emily Raudkepp 14. ja Andres Rõõm 21. kohaga.