Uudis

Eesti teatevõistkonnad suusaorienteerumise MM-il poodiumikohtadel

Eesti teatevõistkonnad suusaorienteerumise MM-il poodiumikohtadel

Norras, Hamaris lõppesid täna teatesõitudega suusaorienteerumise maailmameistrivõistlused. Nii Eesti meeskond kui naiskond lõpetas kuuenda kohaga. Meeste kuld läks Venemaale, Eesti meeskonnast koosseisus Margus Hallik, Priit Randman ja Even Toomas jäid ettepoole veel Rootsi, Tšehhi, Šveits ja Läti. Naiste kulla võttis Rootsi väga tasavägises võistluses Soome ees, pronksi sai Venemaa. Eestist ettepoole jäid veel Norra ja Tšehhi. Eesti naiskond sõitis koosseisus Evely Kaasiku, Piret Pärnik, Kaisa Sander.
Naisjuunioride seas oli Eesti kolmik Doris Kudre, Silvia Luup, Jonne Rooma väga tublil neljandal kohal, meie meesjuunioride tulemus tühistati.
Kuni 17-aastaste noorte Euroopa meistrivõistluste arvestuses olid neljandad nii Eesti neiud – Kaisa Rooba, Kristel Kõivo ja Emily Raudkepp kui ka noormehed – Märten Henrik Pais, Andres Rõõm, Kaarel Vesilind.