Uudis

Algav orienteerumispäevakute hooaeg tõotab 50 000 osaluskorda

Algav orienteerumispäevakute hooaeg tõotab 50 000 osaluskorda

Aprilli teisel nädalal algavad üle Eesti orienteerumispäevakud, mis pakuvad tööpäeva õhtuti looduses liikumise lusti tuhandete inimestele. Erineva pikkuse ja raskusega radu on kõikidele vanustele ja tervele perele, lastest pensioniealisteni. Oktoobrini kestva hooaja jooksul toimub peaaegu 280 üritust ning oodatav stardikordade arv on sel aastal juba 50 000.

Orienteerumispäevakud toimuvad esmaspäevast neljapäevani, vastavalt piirkonnas välja kujunenud traditsioonidele: näiteks Tallinnas on võimalik eri sarjades kaardiga liikuda esmaspäeval, teisipäeval ja neljapäeval, Tartus ja Pärnus neljapäeval, Põlvas teisipäeval, Lääne-Virumaal ja Võrumaal kolmapäeval jne. Toimub 16 sarja ning üritusi viiakse läbi kõikides maakondades ja kõikide suuremate linnade ümbruses.