Uudis

Eesti teatemeistrid juhtisid võistlust algusest lõpuni

Eesti teatemeistrid juhtisid võistlust algusest lõpuni

Täna selgitati Lääne-Virumaal Pukametsas Eesti meistrid teateorienteerumises. Rakvere orienteerumisklubi poolt suurepäraselt korraldatud võistlusel rivistusid stardijoonele 29 kolmeliikmelist meeskonda ja 18 naiskonda.

Nii naiste- kui meesteklassis juhtis Eesti meistriks tulnud võistkond võistlust algusest lõpuni ja saavutas ülekaaluka võidu. Naiste seas tegi seda Järvamaa klubi JOKA koosseisus Sigrid Ruul, Helle Hallik ja eilne Eesti meister lühirajal Evely Kaasiku. Nende lõpptulemus 1:57.55 oli 8 minutit ja 13 sekundit parem kui teisena lõpetanud OK Võru naiskonnal (Marianne Haug, Eleri Hirv, Laura Joonas) ning 14.06 parem kui Värska OK Peko naiskonnal (Emily Raudkepp, Doris Kudre, Kaisa Raudkepp).

Meeste seas oli konkurentidest oodatult üle eilsest lühiraja medalikolmikust koosnenud Eesti Kaitsejõudude Spordiklubi trio Timo Sild, Lauri Sild, Sander Vaher, kes edestasid võiduaja 2:03.08 juures Saue Tammesid (Marek Nõmm, Andreas Kraas, Peeter Pihl) 4.13 ja pronksi saanud OK Peko võistkonda (Mauno Kapten, Reigo Teervalt, Gion Schnyder) 8.04.

Nädala pärast võistlevad Eesti täiskasvanute ja noortekoondis Lätimaal Balti meistrivõistlustel, kus osalevad lisaks Balti riikidele ka Valgevene ja Peterburi koondised.