Uudis

Lauri Malsroosi tulemus EM-i tavarajal läks aia taha

Väga heas vormis olev Lauri Malsroos oleks võinud saada 5. või 6. koha, kuid tema tulemus läks sõna otseses mõttes aia taha – maastikul olevaid ületamatuid hirveaedikuid ning neist läbipääse oli kaardilt raske märgata ning Malsroos sõitis tupikusse, mis tõi kaasa mitmeminutilise ajakao. Nii pidi ta 39,1 km pikkusel rajal leppima 11. kohaga, kaotades võitjaks tulnud Anton Foliforovile Venemaalt 11 minuti ja 1 sekundiga. Hõbe Jussi Laurilale Soome (+1:29) ja pronks Babtiste Fuchsile Prantsusmaale (+2:30). Arbo Raele 40. koht, Margus Hallik ja Riivo Roose tühistati vale kontrollpunkti märkimise eest.

M17 klassis Markus Paisile 28. koht, Märten Pais on katkestanud.
Reedesed tulemused http://mtbo15.fpo.pt/index.php/en/day-4-long

Täna võisteldakse 3-liikmeliste võistkondadega teatesõitudes. Eesti meeskond stardib koosseisus Margus Hallik, Riivo Roose, Lauri Malsroos. Hallik ja Malsroos on koos EM-il mitte osaleva Tõnis Ermiga ka valitsevad maailmameistrid. http://mtbo15.fpo.pt/index.php/en/day-5-relay. Start Eesti aja järgi kell 12.30. GPS-jälgimine avaneb koos stardiga.

Markus Puusepp
Eesti Orienteerumisliit