Uudis

Lauri Malsroosi duell maailma edetabelijuhiga jäi viiki

Lauri Malsroosi duell maailma edetabelijuhiga jäi viiki

Võrumaal, Sõmerpalus lõppesid rattaorienteerumise lahtised Eesti meistrivõistlused tavarajaga. Suurt põnevust pakkus meeste põhiklassis duell maailma edetabelijuhi, venelase Anton Foliforovi ja Eesti esinumbri, Lauri Malsroosi vahel, kes asub maailma edetabelis kaheksandal positsioonil. Kolme minutilise intervalliga 28,5 km pikkusele rajale startinud mehed olid kahekesi klass omaette ja oskasid finišeerida sekundipealt võrdse ajaga – 1:33:13! Paremuselt kolmas ja Eesti MV arvestuses hõbemedalimees oli viie ja poole minutilise kaotusega Taaniel Tooming, kes edestas omakorda vaid ühe sekundiga pronksimeest Margus Hallikut.
Naistest said 21,6 km pikkusel rajal Eesti meistrivõistluste medalid Ingrit Kala (üldjärjestuse 8.), Maret Vaher (9.) ja Marje Venelaine (12.). Üldises paremusjärjestuses olid kolm kiiremat Ramune Arlauskiene Leedust, maailma edetabeli teine number Svetlana Poverina Venemaalt ja Asta Simkoniene Leedust.
Kuu aja pärast ootavad Eesti koondist ees maailmameistrivõistlused Tšehhis, Liberecis.