Uudis

Veteranide MMi tavarajalt Eestile kaks pronksi

Göteborgis toimunud veteranide orienteerumise maailmameistrivõistlustel joosti teise medalialana tavaraja võistlus, mis koosneb kahest eeljooksust ja finaalist. Finaalidesse pääseti vastavalt kahe eeljooksu tulemuste summeerimisele.
Sarnaselt sprindile võitsid Eesti orienteerujad ka tavarajal kaks pronksmedalit. Teise pronksi võitis klassis naised W35 Anu Akerman, kes 6,73 km rajal pidi tunnistama paljukordse maailmameistri Simone Niggli võitu. Naiste W55 klassis tegi hea jooksu ja võitis 172 konkurendi seas pronksmedali Marje Viirmann. Maailmameistriks krooniti norralanna Anne Elisabeth Ramtvedt.
Eestlastest jõudsid esikümnesse ka Kirti Rebane W40 klassis 5.koht ja Andrei Nikitin M45 klassis 8.koht.
Järgmise aasta maailmameistrivõistlused toimuvad Eestis, Tallinna ja Põhjas-Eesti maastikel.