Uudis

Sprindi ja öise meistritiitlid jagatakse Pärnumaal

Sprindi ja öise meistritiitlid jagatakse Pärnumaal

Nädalavahetusel jagatakse Pärnus sprindi, öise ja sprinditeate meistritiitleid.

Kiiret orienteerumist ning pealampe austavad orienteerujad kogunevad laupäeval ja pühapäeval Pärnusse, et heidelda medalitele individuaalses sprindis ja sprinditeates Pärnu Vallikäärus-Rannapargis ning öisel tavarajal Uulus.

OK West korraldusel peetavad võistlused toovad suvepealinna pea igas vanuses 400 orienteerujat. Laupäevasel sprindil on kohal ka suur osa äsja maailmameistrivõistlustel osalenud koondisest. Näis, mismoodi saab seal MM-i sprindi 27.-le Kenny Kivikale vastu MM-i lühiraja 13. Lauri Sild või kuidas õnnestub tiitlikaitsjal Evely Kaasikul (MM-i sprindi 35.) vastu seista MM-i tavaraja 24. kohaga lõpetanud Annika Rihmale.