Uudis

OK Põlva Kobras heastas sprinditeates oma mulluse ebaedu

OK Põlva Kobras heastas sprinditeates oma mulluse ebaedu

Pärnu Vallikäärus ja Rannapargis toimusid Eesti meistrivõistlused orienteerumise sprinditeates. Selles uues distsipliinis võisteldi alles teist aastat. Neljaliikmelised segavõistkonnad jooksevad järjestuses naine-mees-mees-naine igaüks ühe ca 13-15-minutilise sprindiraja.
Starti tuli ligi 250 võistlejat, võistlus pakkus kõigis võistlusklassides sagedasi muudatusi liidrite seas ja rohkesti põnevust. Põhiklassis heastas kuhjaga oma mulluse tühistamise OK Põlva Kobras võistkond, kus avavahetust jooksis teisena finišeerunud Kristiine Aluvee ning Martin Simpson viis teises vahetuses võistkonna 6 sekundiga liidriks Saue Tammede ees. Järgmistes vahetustes kasvatasid Raido Mitt ja Annika Rihma pidevalt vahet jälitajate ees ning finišis oli Põlva võistkonna edu Saue Tammede ees 1.57 ja pronksi teeninud SK 100 ees 2.37.