Uudis

Euromeeting 2015 toob Otepääle 15 riigi orienteerumiskoondised

Euromeeting 2015 toob Otepääle 15 riigi orienteerumiskoondised

Sel nädalavahetusel peetav koondiste võistlus Euromeeting 2015 toob Otepääle enam kui 170 sportlast 15 riigist

25.-27. septembrini peetav koondiste võistlus Euromeeting 2015 algab sprindivõistlusega Tehvandi spordikeskuses ning jätkub laupäeval ja pühapäeval Kirikukülas koos harrastajate võistlusega Suunto Games.

Enam kui 170 Euromeetingul osalejat on saabunud Eestisse tutvuma 2017. a maailmameistrivõistluste maastikega, veetes lisaks võistlemisele ka kuni nädala treeninglaagris. Meesteklassis võib favoriitideks pidada maailma edetabelis 16. ja 26. kohta hoidvaid vendasid Timo ja Lauri Silda ning naistes maailma edetabeli 9. Sarina Jenzer Šveitsist.

Sügisene suurvõistlus Suunto Games peetakse tänavu juba 27. korda. Enam kui 650 registreeritud osalejaga on tegemist orienteerumishooaja suurima mõõduvõtuga, mis pakub headel orienteerumismaastikel ja tugevas konkurentsis sportlikku naudingut nii noortele kui veteranidele.

Euromeeting 2015 viiakse läbi Eesti Orienteerumisliidu, MTÜ MM2017 ja Orienteerumisklubi Ilves poolt. Võistluste toetajateks on Icebug, SiS, Hertz, Värska Originaal, Kolmeks, Hekotek ja Suunto