Uudis

Eesti teatemeeskonnale sõjaväelaste MM-i pronksmedal!

Eesti teatemeeskonnale sõjaväelaste MM-i pronksmedal!

Koosseisus Sander Vaher, Lauri Sild ja Timo Sild jooksnud Eesti teatemeeskond võitis Koreas Mungeyongis toimuvatel sõjaväelaste maailmamängudel Šveitsi ja Venemaa järel pronksmedali. Vaheaegade põhjal on Eesti liikunud tõusvas joones – Timo Sild on viimases vahetuses jooksnud teise aja ja möödunud kahest konkurendist ning tõusnud 5. kohalt 3.-ks. Võidukana lõpetanud Šveits on alustanud viimast vahetust neljandalt kohalt. Eesti meeskonna kaotus Šveitsile oli vaid 1 minut ja 18 sekundit, kaotus Venemaale 1 minut ja 8 sekundit.

Eesti naiste teatevõistkond sai neljanda koha, võidutses Venemaa Läti ja Leedu ees. Eesti naiskond jooksis koosseisus Merike Vanjuk, Annika Rihma ja Laura Joonas. Kaotus võitjale 10 minutit ja 50 sekundit. Pronksis jäi puudu natuke enam kui 2 minutit.

Sõjaväelaste maailmamängude edukaimaks orienteerumisriigiks oli Venemaa kuue kuldmedaliga kaheksast võimalikust, järgnes Šveits kahe kuldmedaliga. Läti võitis kaks hõbemedalit ning Prantsusmaa ühe. Eesti oli kahe pronksmedaliga (naiskonnavõistluse pronks ja meeste teate pronks) 5. kohal.