Uudis

Lauri Sild pälvis Tradehouse stipendiumi

Lauri Sild pälvis Tradehouse stipendiumi

Tradehouse Ilukaubamaja avalikustas täna üheksa Eesti noort tippsportlast, kelle vahel jagati 20 000-eurone stipendiumifond.
Eesti ühele suurimale stipendiumikonkursile laekunud 100 taotluse seast valiti välja maadleja Epp Mäe, purjetaja Karl-Martin Rammo, kümnevõistleja Janek Õiglane, iluuisutaja Helery Hälvin, odaviskajad Magnus Kirt ja Tanel Laanmäe, ujuja Andrei Gussev ning orienteeruja Lauri Sild.
20 000-eurone stipendiumifond jagunes sportlaste vahel järgmiselt: Epp Mäe, Karl-Martin Rammo ja Janek Õiglane pälvisid kõik 3000 eurot, Helery Hälvin, Magnus Kirt ja Tanel Laanmäe 2000 eurot ning Andrei Gussev ja orienteeruja Lauri Sild 1000 eurot. Spordiajakirjanike otsusel sai neljanda 3000-eurose stipendiumi Ingrid Puusta.
Tradehouse turundusjuht Laura Kuldkepp tunnistas, et noorte sportlaste eesmärgid ja tahe on imetlusväärsed ning inspireerivad. „Suheldes konkursi raames nii tänaste kui tulevaste sporditippudega avaldas enim muljet nende pühendumus ja valmisolek kõrgete eesmärkide nimel pingutada. Usun, et investeering Eesti spordi tulevikku lubab noortel keskenduda kõige olulisemale ning motiveerib ka teisi ettevõtteid neid märkama ja toetama,“ kommenteeris kolmandat aastat stipendiumite jagamist korraldanud Kuldkepp. Tema sõnul panustatakse noortesporti ka tulevikus.
Tradehouse annab 20 000 euro väärtuses andekatele noorsportlastele mõeldud stipendiumit välja juba kolmandat aastat. Mullu pälvisid stipendiumi kergejõustiklased Rasmus Mägi ja Grit Šadeiko ning vehklejad Julia Beljajeva, Erika Kirpu ja Katrina Lehis.