Uudis

Aasta Tegija tiitel läks jagamisele

Aasta Tegija tiitel läks jagamisele

Moostes toimunud Eesti Orienteerumisliidu üldkogul valiti traditsiooniliselt möödunud hooaja parimad. Aasta Tegija tiitel läks klubide hääletamise tulemusel jagamisele. Võrdselt hääli kogusid noorte Euroopa meistrivõistlustel teatejooksus pronksmedali teeninud võistkond koosseisus Karel-Sander Kljuzin, Andres Rõõm, Kaarel Vesilind ning RMK rogainipäeva korraldamise eestvedajaks olnud Lauri Leppik. Parimaks rogainivõistkonnaks valiti MM-il hõbedale tulnud vennad Silver ja Rain Eensaar, parimaks suusaorienteerujaks Doris Kudre ja parimaks rattaorienteerujaks Lauri Malsroos. Orienteerumisjooksus valiti parimateks naistest Evely Kaasiku ja meestest Timo Sild. Selgitati välja ka parima korraldusega võistlus, milleks osutus Tartu OK Ilvese ja MTÜ MM2017 poolt kahasse korraldatud Euromeeting Otepääl. Parimaks kaardiks valiti Toivo Saue joonistatud Mõndavere kaart, millel peeti Eesti meistrivõistused pikal rajal.