Uudis

Estonian SKIO weekendi võidud läksid Šveitsi ja Värskasse

Estonian SKIO weekendi võidud läksid Šveitsi ja Värskasse

Suusaorienteerujad avasid koduse võistlushooja kahepäevase rahvusvahelise võistlusega Estonian SKIO Weekend Rakveres. Külma ja vähest loodusliku lund trotsides oli Rakvere orienteerumisklubi kahel päeval ettevalmistanud korralikud võistlusrajad linna serval. Laupäeval võisteldi sprindis ja pühapäeval lühirajal. Põhiklassides olid võistlemas mitme riigi A-koondiste liikmed.

Kahe päeva kokkuvõttes võttis meeste põhiklassi kindla võidu Šveitsi koondislane Gion Schnyder. Mattis Jaama orienteerumisklubist Peko oli teine ja leedulane Regimantas Kavaliauskas kolmas. Naiste põhiklassis jättis võidu Eestisse Daisy Kudre (OK Peko), Piret Pärniku (OK Peko) ja leedulanna Gabriele Andrasiuniene ees. Naiste põhiklassiga samadel radadel võistelnud naisjuunioride võitja Doris Kudre (OK Peko) oleks aga põhiklassis saanud kokkuvõttes teise koha. Kahe päeva kokkuvõttes kogunes kaotust oma vanemale õele 12 sekundit. Meesjuunioridest võitis Kevin Hallop OK Pekost.
Kuno Rooba, Rakvere OK