Uudis

Doris Kudre teist päeva MK-l koondise parim

Doris Kudre teist päeva MK-l koondise parim

Suusaorienteerumise MK-sarjas Saksamaal Oberwiesenthali oli teist päeva järjest koondise parimaks Doris Kudre, saavutades lühirajal 25. koha. Linnulennult 6,5 km pikkuse, kuid mööda optimaalsemaid teevalikuid 9,8 km pikkuse lühiraja võitis nagu eilegi rootslanna Tove Alexandersson ajaga 33:23. Doris Kudre kaotas 8 min 17 sekundit.

Dorise õde Daisy Kudre oli sarnaselt eilsele koha võrra tagapool, kaotades õele täna 25 sekundit.

Ilmar Udam jätkas meeste 7,3 km (11,2 km) järjekordse isikliku parima kohaga olles 5 min 48 sekundilise kaotusega 27. kohal. Võit jällegi Rootsi ning samuti eilse sprindi võitnud Erik Rostile, kelle ajaks oli 34:32.

Homme võisteldakse Oberwiesenthalis tavarajal ning teisipäeval ja kolmapäeval jätkatakse teatevõistlustega.