Uudis

Eesti SO MV sprindis ja sprinditeates sel nädalavahetusel EI TOIMU!

Eesti SO MV sprindis ja sprinditeates sel nädalavahetusel EI TOIMU!

Ilmaprognoosi reaalsus on see, et sellel nädalavahetusel ei ole võimalik Eesti meistrivõistlusi suusaorienteerumise sprindis ja sprinditeates korraldada.

Millal võistlused siis toimuda võiksid?
Sellele küsimusele hetkel vastust ei ole. Küll oleme Rakvere Orienteerumisklubi poolt valmis reageerima operatiivselt ja nädalase etteteatamisega võistlused läbiviima. Kogu ettevalmistus on tehtud. Otsuse võistluste edasise läbiviimise osas teeme koos EOL-i juhatusega.

Mis puudutab registreerunud võistlejaid ja võistkondi, siis teeks selliselt, et me jätame ospordis registreerimise avatuks. Kes tahab, saab oma nime lisada või ära võtta. Nendele, kes on juba osalustasu tasunud ja soovivad raha tagastamist, palun andke sellest teada ning me tagastame osalustasu.
Võistluse toimumisel jätame kindlasti 3 päeva täiendvaks registreerimiseks.