Uudis

Doris Kudre ja Even Toomas Läti MV-l edukad

Doris Kudre ja Even Toomas Läti MV-l edukad

Täna võistles väike grupp Eesti suusaorienteerujaid Eesti piiri ääres Kornetis Läti ja Leedu ühistel lühirajameistrivõistlustel.
Paganamaaga samal kõrgustikul asuv poolavatud maastik ja suurepärane rajameistritöö pakkusid põnevaid radu.
Korralikus konkurentsis panid ennast proovile ka Eesti koondislased Doris Kudre ja Even Toomas. Doris noppis 21 naise seas 7,4 km pikkusel rajal esikoha, edestades 18 sekundiga leedulannat Gabriele Andrasiunienet. Kolmandaks jäänud leedulanna Ramune Arlauskiene kaotas juba 4.21.
Mehi oli 9,6 km pikkuse raja stardis tervelt 33 ning oma eilset võitu kordas Andris Kivlenieks, kes edestas tasavägises heitluses Even Toomast 27 sekundiga. Even juhtis võistlust ühe sekundiga veel kuus minutit enne finišit, kuid kaotas väärtuslikke sekundeid viimase nelja etapiga. Kolmandana lõpetas 1998. aasta MM-hõbe Nerijus Šulčys Leedust (+2.19). Tubli sõidu tegi ka meie vanameister Raul Kudre, kes teenis 8. koha (+6.14). Andres Saal lõpetas 18. kohaga (+11.31).