Uudis

Lauri Malsroos MK-etapil tavarajavõistlusel 8.

Lauri Malsroos MK-etapil tavarajavõistlusel 8.

Valitsev Euroopa meister rattaorienteerumise sprindis Lauri Malsroos alustas MK-hooaega karjääri parima tulemusega tavarajavõistlusel, olles esmakordselt esikümnes. Prantsusmaal Alsace’i piirkonnas toimunud võistlusel sõitsid mehed 26,4 km pikkuse, 890 tõusumeetriga raja, mis kulges metsavahelistel teedel ning viinamarjaistanduste vahel.

„Eepiliselt raske sõit“, kommenteeris koondise treener esindaja Arbo Rae keerulisi olusid. „Võitja-ajaga eksiti ligi pool tundi, kallas äiksevihma ja maastikul olid ootamatult tekkinud mudaojad“, lisas ta olude kirjelduseks. Hea sõidu teinud Malsroosi kõrval oli ta rahul ka Halliku ja Roose tulemusega: „arvestades olusid, võib nende sõidud lugeda kordaläinuks.“

Tulemused:
1. Simon Braendli, Šveits, 142:34
2. Anton Foliforov, Venemaa, 145:18
3. Vojtech Ludvik, Tšehhi, 145:55

8. Lauri Malsroos, Eesti, 149:20
26. Margus Hallik, Eesti, 159:53
32. Riivo Roose, Eesti, 163:34
52. Arbo Rae, Eesti, 217:52

Võistlused jätkuvad pühapäeval sõidetava lühirajavõistlusega.