Uudis

Euroopa meistrivõistluste eelvaade

Euroopa meistrivõistluste eelvaade

Homme Tšehhis Jesenikis algavad hooaja esimesed tiitlivõistlused on Euroopa MV-le kohaselt väga kõrgetasemelised. Erinevalt MM-ist saab osalev riik välja panna 6 mees- ja 6 naissportlast igale individuaaldistantsile. Oma parimas rivistuses on väljas ka Eesti koondis, milles on nii kogenud sportlasi kui alles esmakordselt täiskasvanute tiitlivõistlustest osavõtjaid. Näiteks esindavad koondist ka 10 aastat tagasi Otepääl toimunud Euroopa MV-l jooksnud Annika Rihma ja Sander Vaher. Uutest nimedest on koondises näiteks Marianne Haug, Laura Joonas ja Tõnis Laugesaar. Meie esinumbriteks on maailma edetabeli 22. Lauri Sild ja 39. Timo Sild ning 56. Annika Rihma ja 81. Evely Kaasiku.

JÄLGIMISE VÕIMALUSED:
Läbi TASULISE IOF LiveCenteri (http://livecenter.orienteering.org/) on võimalik vaadata videoülekannet sprinditeatest (21.05.), sprindi finaalist (22.05.), lühiraja finaalist (27.05.) ja teatevõistlusest (28.05.).
Pilet ühele distantsile maksab 4 eurot / nädalaks 12 eurot ja selle saab soetada siit http://shop.orienteering.org/category/25/buy-livecenter-passes

GPS-jälgimise jm lingid viite alt