Uudis

K. Kivikalt Eesti meessprinterite parim koht läbi aegade

K. Kivikalt Eesti meessprinterite parim koht läbi aegade

Kenny Kivika Euroopa meistrivõistluste sprindis saavutatud 19. koht on Eesti meessprinterite läbi aegade parim koht tiitlivõistluste sprintides.

Kenny jooks oli stabiilne algusest lõpuni, tema kohad vaheajapunktides jäid vahemikku 16 kuni 19. Võitis Matthias Kyburz Šveitsist ajaga 13:42. Medalikolmikusse kuulusid veel Gustav Bergmann Rootsist (+0:02) ja Florian Howald Šveitsist (+0:03). Kenny Kivikas kaotas 1:15.

Naiste võit samuti Šveitsi, Judith Wyderile ajaga 14:23, teine koht Nadia Volynskale Ukrainasse (+0:05). Kolmas koht läks jagamisele Galina Vinogradova, Venemaal (+0:09) ja Maja Almi, Taani (0:09) vahel.
Evely Kaasiku oli 36. Sander Vaher 44. ja Sigrid Ruul 49.