Uudis

Annika Rihmale EM-i tavarajalt 29. koht

Annika Rihmale EM-i tavarajalt 29. koht

Annika Rihmale EM-i tavarajalt 29. koht. Kerstin Uiboupin oli 47.

Tšehhis Jesenikis toimuvatel Euroopa meistrivõistlustel polnud Eesti koondisel kohtade poolest kõige säravam päev, Annika Rihma oli 29. ja Kerstin Uiboupin 47. Vaheaegade järgi on Annika alustanud rahulikus tempos ning seejärel tõusnud poole raja peal 25.-26. koha peale, kuid pikal teevalikuetapil kaotanud parimatele mitmeid minuteid. Kerstini jooks on vaheaegade põhjal olnud kergelt langevas tempos, raja esimeses pooles on ta positsioon olnud viienda kümne esimeses pooles, kuid teise poole pikemate etappidega on temagi kohti kaotanud.

B-finaalis jooksmise võimalust kasutas ainukesena enda esimestel täiskasvanute tiitlivõistlustel osalev Raido Mitt, saades 7. koha. Tema jaoks oli tegemist ka viimase võistlusega EM-il. Neljapäeval jätkavad 6 naist ja 6 meest võistlemist lühiraja kvalifikatsioonivõistlusel.

Meeste võistluse võitis šveitslane Daniel Hubmann norralase Magne Daehli ja rootslase Marting Regnborni ees. Tegemist on Hubmanni kolmanda EM-kullaga tavarajalt.

Naiste tulemused:
1. Alexandersson Tove Sweden 74.20
2. Nordberg Anne-Margret Norway 75.01
3. Mironova Svetlana Russian Federation 76.53

29. Rihma Annika Estonia 86.30
47. Uiboupin Kerstin Estonia 93.58