Uudis

Meeskond EM-i teates 13., naiskond 14

Meeskond EM-i teates 13., naiskond 14

Eesti meeskond EM-i teates 13. (riikidest 10.), naiskond 14. (8.).

Timo Sild tegi meeste teates väga tugeva avavahetuse, andes vennale Laurile teate üle 4. kohal. Mitte kõige paremas vormis olev Lauri kaotas teises vahetuses aga liidritele oluliselt juurde ning andis vahetuse üle 12. kohal. Kenny Kivikas tõi võistkonna finišisse 13. kohal. Väga tiheda võistluse võitis Šveits napi eduga Norra ja korraldajamaa Tšehhi ees.

Eesti teine võistkond koosseisus Tõnis Laugesaar, Kristo Heinmann ja Sander Vaher sai 22. koha.

Naiste võistlus oli erakordselt huvitav, võistkonnad vahetasid pidevalt positsioone ning ka Eesti naiskond oli esimese kahe vahetuse jooksul pildil. Annika Rihma ja Evely Kaasiku lõpetasid mõlemad enda vahetuse suures grupis ning samuti 11. kohal. Marianne Haugist möödusid viimases vahetuses küll mõned väga tugevad tiimid, aga 14. koht esindusvõistkonna debüüdina on hea tulemus. Võidu võttis tugeva lõpuspurdi teinud Soome, edestades Rootsit ja Venemaad.

Naiste teine võistkond koosseisus Laura Joonas, Kerstin Uiboupin ja Sigrid Ruul sai samuti 22. koha.