Uudis

Sprinditeatevõistkond üliõpilaste MMil kaheksas

Sprinditeatevõistkond üliõpilaste MMil kaheksas

Eesti tudengite sprinditeatevõistkond tuli Ungaris üliõpilaste MMil 24 riigi võistkonna seas kaheksandaks.

Võistkond jooksis koosseisus Evely Kaasiku, Raido Mitt, Sergei Rjabõshkin, Sigrid Ruul. Avavahetusest tuli Evely Kaasiku liidrina koos Ungari esindajaga, Raido Mitt lõpetas oma vahetuse 6. kohal, 43 sekundit liidriks tõusnud Suurbritanniast.
Sergei Rjabõshkin saabus vahetusalasse 9. positsioonil, 2.07 pärast liidrit, Suurbritannia oli selles vahetuses suurendanud oma edu lähima jälitaja, Norra ees juba 1.09 peale. Sigrid Ruul tegi ankruetapil tugeva soorituse ja tõstis võistkonna lõpuks kaheksandaks, 2.30 võitjast.

Võit läks brittidele, hõbeda teenisid tšehhid ja pronksi norralased.