Uudis

Lauri Malsroos võitis Maailma karikasarja kokkuvõttes teise koha.

Lauri Malsroos võitis Maailma karikasarja kokkuvõttes teise koha.

Leedus, Kaunases sõidetud tänavuse aasta rattaorienteerumise Maailma karikavõistluste finaalringi viimase alana oli kavas sprindivõistlus. Meeste 9,6 km ja 37 KP-ga rajal tuli eelmise kahe päeva võitjal Lauri Malsroosil rahulduda seekord hõbedase positsiooniga. Kindla võidu saavutas tšehh Krystof Bogar, ajaga 25.55. Kolmas oli Grigory Medvedev Venemaalt. Teiste eestlaste tulemused: Marek Karm 32. koht, Margus Hallik 37. koht, Priit Poopuu 45. koht, Riivo Roose 51. koht.
Naiste 8,5 km ja 31 KP-ga rajal läks samuti võit Tšehhi. Kiireim oli Martina Tichovska ajaga 28.21, kellele järgnesid Emily Benham Suurbritanniast ja Ingrid Stengard Soomest. Eestlastest saavutas Doris Kudre 30.koha ja Mari Kaseväli 39. koha.

Rattaorienteerumise Maailma karikavõistluste kokkuvõttes oli 111 osaleja seas parim Anton Foliforov Venemaalt 290 punktiga. Väga tugevate sõitude hooaja finaaletapil tõusis poodiumi teisele astmele Lauri Malsroos 256 punktiga ja kolmandaks tuli Krystof Bogar 211 punktiga. Teiste eestlaste tulemused: 38. Margus Hallik, 51. Priit Poopuu, 56. Taaniel Tooming, 65. Marek Karm, 67. Riivo Roose.

Naiste MK sarja kokkuvõttes võitis Emily Benham maksimaalse 300 punktiga. Järgnesid Gaelle Barlet Prantsusmaalt 245 ja Martina Tichovska 204 punktiga. Eestlastest saavutas Doris Kudre 50. koha.

Võistluste koduleht http://www.mtbo.lt/mtbo-world-cup-2016/