Uudis

,https://orienteerumine.ee/eol/uudised/1195.jpg,2017/02/07 00:00:00,1195

Suusaorienteerujad alustavad tiitlivõistlusi lootusrikkalt”

,https://orienteerumine.ee/eol/uudised/1195.jpg,2017/02/07 00:00:00,1195 Suusaorienteerujad alustavad tiitlivõistlusi lootusrikkalt”

Homme, 7. veebruaril algavad Soomes Imatral tänavuse aasta suusaorienteerumise tiitlivõistlused, kus selgitatakse suusaorienteerumise parimad noortest seeniorideni. Parimad selguvad täiskasvanute Euroopa MV, juunioride MM, noorte Euroopa MV ja veteranide MM arvestuses.

Eesti Orienteerumisliidu juhatus lähetas Imatrasse täiskasvanute EM, juunioride MM ja noorte EM koondised, kuhu kuulub kokku 20 sportlast.
Koondisesse kuuluvad:
Täiskasvanute EM-il Daisy Kudre (Värska OK Peko), Evely Kaasiku (OK JOKA), Kaisa Sander (OK Ilves), Mattis Jaama (Värska OK Peko), Margus Hallik (OK LUS), Andres Saal (Otepää SK), Ilmar Udam (OK JOKA), Rimmo Rõõm (OK Ilves), Even Toomas (Värska OK Peko).
Juunioride MM-il Doris Kudre (Värska OK Peko), Jonne Rooma (RSK Jõhvikas), Kaisa Rooba (Rakvere OK), Epp Paalberg (Rakvere OK), Georg Caius Kutsar (OK Ilves), Kevin Hallop (Värska OK Peko), Andres Rõõm (OK Ilves).
Noorte EM-il Mari Linnus (Värska OK Peko), Kaarel Vesilind (SRD SK), Ragnar Rooba (Rakvere OK), Sander Pritsik (Rakvere OK), Siim Turban (Rakvere OK).

Eesti koondis asub starti lootusrikkalt. Selleks loovad eelduse meie koondise liidrite eelmise aasta tiitlivõistlustel saavutatud kohad esikümne piirimail ja tänavused stardid rahvusvahelises konkurentsis. Meie täiskasvanute koondise parimad on valmis heitlema kohtade eest esikuuikus ja juuniorid-noored on võimelised õnnestumise korral sekkuma ka medaliheitlusse.

Täiskasvanute EM algab teisipäeval, 7. veebruaril sprindivõistlusega. Stardid algavad kell 11.00 ja on jälgitavad võistluste lehel http://skiofinland.fi/results/