Uudis

In memoriam Ants Turban

In memoriam Ants Turban

Rakvere orienteerumisklubi ja Eesti orienteerumist tabas laupäeval valus kaotus, kui seiskus visa spordimehe Ants Turbani süda. Rakvere kandis pole viimase kolmekümne aasta jooksul olnud ühtegi suuremat orienteerumisüritust, mille korraldamisse Ants ei oleks panustanud. Imetlusväärne oli Antsu rahulikkus ja asjalikkus ka võistluste kõige kriitilisematel hetkedel. Ta leidis alati lahenduse. Eesti orienteerumise jaoks oli Ants elektroonse ajavõtu kasutuselevõtu üks pioneere, luues üheksakümnendate aastate alguses vöötkoodil baseeruva võistlejate tuvastamise süsteemi. Rattaorienteerumine ja rattasõit oli aga see, mis Antsule viimastel aastatel kõige rohkem pinget pakkus. Ratas oli temaga alati autos kaasas. Seda nelja kuu tagust oktoobrilaupäeva on valus meenutada, aga täna võime kinnitada, et Ants tegi sellel päeval just seda, mida ta kõige rohkem nautis.
Ants – leia kõik punktid nendel taevastel radadel!
Sügav kaastunne Marile, Siimule, Taavile, Tiinale, Mallele ja Jaagule.

Rakvere OK ja Eesti Orienteerumisliit