Uudis

Merike Vanjuk võitis veteranide Maailma mängude sprindis hõbeda

Merike Vanjuk võitis veteranide Maailma mängude sprindis hõbeda

Uus-meremaal Aucklandis toimuvatel veteranide Maailma mängude orienteerumisvõistlustel jagati esimesed medalid välja sprindirajal.
Eestlasi oli eeljooksudest A-finaali pääsenud kümmekond. Finaali pingelises konkurentsis suutis parima tulemuse välja joosta Merike Vanjuk, kes võitis naiste W40 klassi 2,8 km ja 21 KP-ga rajal hõbemedali ajaga 17.24. Võitis austraallanna Jo Allisson ajaga 16.55.
Teistes vanuseklassides olid eestlastes parimad Airi Alnek W50 klassis 5.koht, Marika Kirsspuu W55 9.koht, Peep Koppel M70 14.koht, Margus Klementsov M45 15.koht, Ülle Kadak W60 33.koht, Hille Tasa W65 37.koht, Ilmar Kirjanen M65 54.koht.
Võistlused jätkuvad tavaraja eeljooksude ja finaaliga.