Uudis

Rattaorienteerumise Balti meistrid selgusid Leedus

Rattaorienteerumise Balti meistrid selgusid Leedus

Tänavuse aasta rattaorienteerumise Balti meistrivõistlused toimusid Leedus Vilniuses. Kuna ka selle aasta rattaorienteerumise MM toimub Vilniuses, siis oli see ühtlasi ka eel-MM-iks. See tõi Balti MV-le osalema 14 riigi sportlased ja suur osa maailma paremikust (sealhulgas mitmed maailmameistrid). Kavas olid: sprint, tavarada ja tiitlivõistluste uue distsipliinina ühisstardiga võistlus.
Balti meistrivõistlustel olid Eesti mehed esindatud 6-liikmelise koondisega ning kokku võideti 3 medalit. Lauri Malsroos võitis tavaraja ja sprindis hõbeda. Margus Hallik võitis sprindis pronksi.
Eesti rattaorienteerumis koondise eesmärgiks medalivõit tiitlivõistlustelt ja teatemeeskonna jõudmine esikuuikusse. Tänavune MM toimub augustikuus Leedus ja EM juulikuus Prantsusmaal. MK-sari saab alguse juunis Austrias ja seal on Lauri Malsroosil kaitsta mullune II koht.

Foto Donatas Lazdauskas

Tulemused: https://dbtopas.lt/takas/lt/varz/2017046