Uudis

Eesti meeskonnale MMi 4.koht

Eesti meeskonnale MMi 4.koht

Maailmameistrivõistluste viimasel päeval joosti Elva-Vitipalu metsades teatejookse. Meeste põnevas ja konkurentsitihedas võistluses tegi Eesti meeskond Kenny Kivikas, Timo Sild ja Lauri Sild väga tugeva jooksu ja lõpetas võistluse 35 riigi konkurentsis 4.kohaga, aeg 1:38.47. Medalist jäi seekord lahutama kaks minutit. Ühtlasi on see Eesti orienteerumise teatejooksu võistkondade senine parim tulemus tiitlivõistlustelt. Võistluse võitis Norra meeskond Eskil Kinneberg, Olav Lundanes, Magne Daehli ajaga 1:34.50. Järgnesid Prantsusmaa 1:36.06 ja Rootsi 1:36.53.
Naiste teatejooksus sai kindla võidu Rootsi naiskond Emma Juhansson, Helena Janson ja Tove Alexandersson ajaga 1:41.12. Järgnesid Venemaa 1:43.52 ja Soome 1:45.35. Eesti naiskond Annika Rihma, Liis Johanson ja Evely Kaasiku jooksis välja 12.koha.
Järgmise aasta MM toimub Lätis, Riias ja Sigulda ümbruskonnas.