Uudis

Maailmamängude avaalana joostakse sprinti

Maailmamängude avaalana joostakse sprinti

Poolas Wroclawis toimuvatel Maailmamängude orienteerumisvõistluste orienteerumise avaalana joostakse Wroclawi vanalinnas sprinti.
Teispäeval kell 11.00 alustavad võistlust naisjooksjad. 3,8 km ja 19 KP-ga rajal pääseb startima 40 naist. Nende seas tänavu Tartus joostud sprindi MMi esikolmik Maja Alm Taanist, Natalia Gemperle ja Galina Vinogradova Venemaalt. Starditakse Maailma edetabeli pööratud järjestuses. Eestist on stardis Annika Rihma, kelle stardiaeg on kell 11.10 ja Evely Kaasiku, kes stardib kell 11.18.
Meeste stardis on tänavuse aasta MMi sprindi medalistidest Fredric Transhand Prantsusmaalt ja Jerker Lysell Rootsist. Maailmameister Daniel Hubmann Ševitsist, seekord võistlemas ei ole. Küll on aga stardijoonel tema kaasmaalane, maailma edetabelijuht ja MMi neljas mees Matthias Kyburz. Eesti meestest stardib Kristo Heinmann kell 12.11 ja Kenny Kivikas kell 12.29.
Võistluse online tulemused http://liveresultat.orientering.se/