Uudis

Teatesprindi võistkonnale Maailmamängude 14.koht

Teatesprindi võistkonnale Maailmamängude 14.koht

Maailmamängude orienteerumisvõistluste viimased medalid jagati välja sprinditeates segavõistkondadele. Wroclawi loomaaias ja sede ümbritsevates parkides toimunud võistluses võitis kuldmedalid Taani võistlkond koosseisus Cecilia Friberg Klysner, Andreas Hougaard Boesen, Soren Bobach ja Maja Alm ajaga 1:02.57. Taanlastele kindlustas võidu viimases vahetuses jooksnud maailmameister ja Maailmamängude võitja Maja Alm, kes tõstis taanlased kolmandalt positsioonilt võitjaks, edestades etapil järgnevaid kolmveerand minutiga. Hõbemedali võitis Šveits 26 sekundilise kaotusega, kellele pronksvõitja Venemaa veel omakorda 9 sekundiga kaotas.
Eesti võistkond Annika Rihma, Kenny Kivikas, Kristo Heinmann ja Evely Kaasiku saavutas 14.koha ajaga 1:09.35. Eesti võistkonnal ei õnnestunud avavahetus, kus tekkis juhtgrupiga enam kui paariminutiline kaotus. Edasi joosti võimetekohaselt, aga kõrgemale tõusta ei suudetud.