Uudis

Lauri Malsroos võitis rattaorienteerumise EMil sprindis hõbeda!

Lauri Malsroos võitis rattaorienteerumise EMil sprindis hõbeda!

Prantsusmaal Orleansis algasid rattaorienteerumise Euroopa meistrivõistlused. Avaalanavõisteldi sprindirajal. Meeste 9,8 km ja 32 km rajal, mis sõideti kiirel ja tehnilisel linnamaastikul, võitis Lauri Malsroos hõbemedali ajaga 23.44. Vaid 7 sekundit oli kiirem kuldmedalivõitja Cedric Beill Prantsusmaalt. Pronksi kuulus Krystof Bogarile Tšehhist ajaga 23.56. Võistluse vaheaegades sõitis Lauri Malsroos võistluse esimese poole esikuuiku piirimail, ent kaotust liidrile oli siiski enam kui 20 sekundit. Raja teine pool oli aga meie mehel kindlalt kiireim ja finišis jäi vahe liidriga juba üsna väikeseks. Ülejäänud Eesti koondislaste tulemused olid: 28. koht Priit Poopuu 26.55, 30. Riivo Roose 26.59 ja 41. Margus Hallik 27.58. Eesti naisi EMil osalemas ei ole.
Järgmisena heideldakse medalitele teisipäeval lühirajal. Võistluste live jälgimine http://www.mtbo17.fr/live