Uudis

Üldkogul valiti EOL-ile uus juhatus ning autasustati hooaja parimad

Üldkogul valiti EOL-ile uus juhatus ning autasustati hooaja parimad

18.-19. novembril Värska Sanatooriumis toimunud EOL-i üldkogul valiti järgnevaks kaheks aastaks uus juhatus. Eelneval kahel aastal presidendiks olnud Meelis Mälberg valiti ühehäälselt presidendiks tagasi.

Äsja valitud juhatuse liikmeteks on (pildil vasakult) Lauri Leppik, Sander Blehner, Maret Vaher, Sixten Sild, Meelis Mälberg, Vallo Vaher, Karli Lambot, Tiit Riisalo ja Kaidi Ruusalepp (puudub pildilt).

Üldkogul tehti kokkuvõtteid möödunud aastast ja vaadati- laupäeval vaadati tagasi arengukava täitmisele, MM 2017-le, RMK orienteerumispäevakute sarjale, statistikale ning tippspordile; pühapäeval keskenduti järgmise hooaja eelarvele ja juhendmaterjalidele, samuti toimusid presidendi ja juhatuse valimised.

Üldkogu käigus autasustati ka klubide poolt valitud parimaid:

Parimad orienteerumisjooksus: Timo Sild ja Evely Kaasiku

Parim suusaorienteeruja: Mattis Jaama

Parim rattaorienteeruja: Lauri Malsroos

Parim rogainivõistkond: Toomas Marrandi ja Mari Kaseväli

Parima orienteerumiskaardistaja: Kalle Remm

Aasta tegija: orienteerumise MM ja selle korraldajad