Uudis

Eesti rattaorienteerumise karikasari 2018

Eesti rattaorienteerumise karikasari 2018

Sellel hooajal käivitub Eesti rattaorienteerumise karikasari, mille eesmärgiks on populariseerida rattaorienteerumist ning seda eriti noorte seas. Karikasarja on lisatud Eesti meistrivõistluste võistlusklassidele (alates MN17) ka klassid MN14.

Karikasarja kuulub seitse etappi, millest koondarvestuse paremusjärjestusse lähevad viie parema võistluse tulemused. Hooaeg saab alguse mais rogainivõistlusega, kus on võimalik võistelda nii individuaalselt kui ka võistkondlikult. Karikasarja kuuluvad veel Tallinna ja Saaremaa meistrivõistlused ning Eesti meistrivõistluste kõik distantsid. Hooaeg lõppeb oktoobris Tallinnas, mil autasustatakse koondarvestuse parimaid.
Eesti rattaorienteerumise karikasarja koordineerib Eesti Orienteerumisliidu rattaorienteerumise toimkond.