Uudis

Algavad ülemaailmse orienteerumispäeva üritused

Algavad ülemaailmse orienteerumispäeva üritused

23. mail algavad ülemaailmse orienteerumispäeva üritused, mis toovad üle Eesti orienteerumisradadele ca 6000 osalejat.

Orienteerumispäeva nimele vaatamata toimuvad üritused ühe nädala jooksul, 23.-29. maini ning nende hulka kuuluvad nii kõigile avatud üritused, peamiselt päevakud, kui ka üritused koolides, lasteaedades jm.

Ülemaailmse orienteerumispäeva üritustest osavõtjaid ootab osalusdiplom ning -kleebis ning au olla panustajaks üleilmsesse suurüritusse.

Sel aastal on üle maailma 78 riigis ja regioonis toimumas pea 2000 üritust, pakkudes kaardiga liikumise rõõmu mitmesajale tuhandele inimesele. 2017. aastal võttis Rahvusvahelise Orienteerumisföderatsiooni initsiatiivist osa 280 000 huvilist üle maailma, kellest 4500 osalesid Eestis.

Vaata lisa: www.worldorienteeringday.com

Leia endale sobiv orienteerumisüritus: www.päevakud.ee