Uudis

,https://orienteerumine.ee/eol/uudised/1366.jpg,2018/06/11 00:00:00,1366

Lauri Malsroos ja Tõnis Erm Balti MV pjedestaalil”

,https://orienteerumine.ee/eol/uudised/1366.jpg,2018/06/11 00:00:00,1366 Lauri Malsroos ja Tõnis Erm Balti MV pjedestaalil”

Kuramaa väikelinna Kandava lähistel peeti sel nädalavahetusel tänavused Balti meistrivõistlused rattaorienteerumises.

Meistrid selgitati kahe distantsi, sprindi ja lühiraja summas. Eesti lippu hoidsid taas kõrgel meie meeste esinumbrid Lauri Malsroos ja Tõnis Erm, kes teenisid vastavalt hõbe- ja pronksmedali. Neist oli kiirem vaid leedulane Jonas Maišelis, kes edestas Malsroosi kahe päeva summas 30 sekundiga. Eesti paar oli traditsiooniliselt tugev sprindis, kus edestati kõiki balti konkurente.

Naistest oli Eesti parim Eleri Hirv.

Juuni lõpus ootavad Eesti koondist ees EM-võistlused Budapestis ning augusti alguses MM Austrias. Lauri Malsroosi kontol on varasemast viis MM- ja neli EM-medalit ning eesmärgid ei ole madalamad ka seekord. Kolmekordne maailmameister Tõnis Erm ei ole pärast 2014. aastat enam harjutanud suurte eesmärkide nimel, kuid püsib heas minekus ka väiksemate koormustega harjutades. Suurvõistlustele ei ole tal tänavu siiski plaanis minna.