Uudis

Toivo Toomas lõpetas MM debüüdi 16.kohaga

Toivo Toomas lõpetas MM debüüdi 16.kohaga

Lätis Ventspilsis jätkuvatel täpsusorienteerumise maailmameistrivõistlustel saavutas MMi debütant Toivo Toomas paralympic klassis kahe võistluspäeva tulemuste summas 16. koha.
Avapäeva lõpetas ta 18. kohaga. Teisel päeval oli ta tulemus kaks kohta kõrgemal ja ka kokkuvõttes saavutas ta 16.koha.
Maailmameistriks tuli Ole Jansson Rootsist, tulemusega 58 punkti ja aeg 114 sekundit. Hõbemedal läks samuti Rootsi, Michael Johansson lõpetas 57 punti ja ajaga 100 sekundit. Pronksi võitis Svein Jakobsen Norrast, 56 p, 196 s.
Esmakordselt MMil osalenud ja 16. koha saavutanud Toivo Toomase tulemus oli 47 punkti ja 441 sekundit. Mehe enda kommentaar oli, et väheste kogemuste tõttu tegi mõnegi vea ja ka ajakulu oli suurem kui konkurentidel. Samas hindas ta oma esimese MMi õnnestunuks. Võistlus oli vägagi pingeline ning põnev.