Uudis

Lauri Malsroos tuli MK-etapil hõbedale

Lauri Malsroos tuli MK-etapil hõbedale

Rattaorienteerumise MK-sarja etapil Portugalis Odemiras teenis Lauri Malsroos lühirajal teise koha. Esikohale tuli 21-sekundilise paremusega Ruslan Gritšan Venemaalt (1.02.16) ning pronksile Laurist 11 sekundit aeglasem Jussi Laurila Soomest (1:02:48). Meeste tipp oli tasavägine ning esikuuik mahtus peaaegu minuti sisse: 4. koht (Luca Dallavalle ITA) jäi pronksist maha vaid 6 sekundit, talle järgnes 13sekundilise vahega Vojtech Ludvik Tšehhist ja esikuuiku lõpetas Pekka Niemi Soomest ajaga 1.03.23.
Riivo Roose (1.13.08) sai 31.koha.

Portugalist tulnud teadete kohaselt olid mäed Odemiras suured ja ilm palav, kuid need ei seganud Lauril head vormi korralikuks tulemuseks vermimast. Lauri kinnitas ka ise, et tal oli oma tulemuse üle väga hea meel, ning ta tunneb lausa pingelangust, et kesise hooaja lõpuks viimaks üks sõit ka hästi välja tuli.

Vaheaegadest (ja ka GPS järelvaatamisest) on näha, et Lauri tõusis 16.KPs liidriks, kuid järgmise KPga tulnud ca 30 sekundiline viga lükkas ta tagasi hõbedale. Samas olevat tal olnud õnne raja alguses, kus head teevalikud ja kavalad lõiked tõid edu konkurentide ees.

Homme, laupäeval 22. septembril on kavas tavarada ja pühapäeval sprindivõistlus.
Lauri stardib homme eraldistardist tavarajale kell 8:40 Eesti aja järgi ning kannab GPSi.
Täpsem info (stardiprotokollid, GPS jälgimise lingid, reaalajas tulemused) siit: https://mtbo2018.fpo.pt/wpmtbo/en/category/long/

Võistluste koduleht: http://mtbo2018.fpo.pt/wpmtbo/en/

ERRi spordiuudis: https://sport.err.ee/863132/malsroos-teenis-mk-etapil-teise-koha

Maret Vaher