Uudis

Baltic Junior Cupi tavarajalt Šiauliast Eestile 3 medalit

Baltic Junior Cupi tavarajalt Šiauliast Eestile 3 medalit

Leedus Šiaulias toimuval Baltic Junior Cupil osalevad 7 koondise noororienteerujad. Avapäeval joostud tavaraja võistluses võitsid Eesti koondislased 3 medalit. Naisjuunioride seas võitis Emily Raudkepp pronksmedali ja Kristel Kõivo saavutas 5.koha. Neidude W18 klassis võitis Teele Telgma hõbemedali ja noormeeste samas vanuseklassis Kaarel Vesilind pronksmedali. Esikuuikusse jõudsid eestlastest Johanna Laanoja neidude W16 klassis 4.koht ja Kaarel Hendrik Zernant meesjuunioride 6.koht.
Võistkondliku arvestuses summeeritakse igas vanuseklassis 3 paremat tulemust. Eesti oli kolmandal kohal nais- ja meesjuunioride ning M18 klassis, neljas N18 klassis ja seitsemes M16 klassis. Kõigi vanuseklasside aeade summas oli Eesti avapäeva järel kolmas. Juhtis Läti.
Homme jätkub võistlus segavõistkondade teatejooksudega.