Uudis

Eesti meistrid rattaorienteerumise sprindidistantsil on Eleri Hirv ja Tõnis Erm

Eesti rattaorienteerumise sprindimeistriteks krooniti laupäeva õhtul Daisy Kudre (Värska OK Peko) ja Tõnis Erm (TA OK).
Naistes tuli hõbedale Ingrit Kala (Värska OK Peko) 24.35 (+3:17) ja pronksiga pidi leppima hommikul lühirajal kulla võitnud Eleri Hirv (OK Võru) 24.53 (+3.35).
Meeste põhiklassis järgnes Tõnis Ermile hõbemedali väärilise tugeva sõidu teinud Marek Karm (SK100) 21.41 (+0:26) ning pronksi sai kaela Priit Poopuu (JOKA) 23.25 (+2:10). Üldarvestuses oli meeste põhiklassis kolmas Nojus Kalvaitis Leedust (22.27; +1:12).
Juunioride klasside kiireimad sprindis olid Mari Linnus (Värska OK Peko) ja Siim Turban (Rakvere OK).
Põlva linnas kulgenud väga kiire ja head kaardilugemist nõudev sprint põhjustas ka palju draamat, nii näiteks tühistati keeluala läbimise tõttu nii meeste kui naiste põhiklassi parimad ajad välja sõitnud võistlejate tulemused.