Uudis

Eesti MV noorte- ja veteranide teate medalid jagunesid neljateistkümne klubi vahel

Eesti MV noorte- ja veteranide teate medalid jagunesid neljateistkümne klubi vahel

Pühapäeval, 6ndal septembril, jätkus Karula rahvuspargis Eesti meistrivõistluste nädalavahetus noorte- ja veteranide teatejooksudega. Soolamägede maastik pakkus mitmekesist läbitavust ja tõsist orienteerumist, kus medalid võitlesid endale välja lausa neljateistkümne erineva klubi võistkonnad.

Kõige edukamaks klubiks osutus OK Põlva Kobras, mille liikmed said kaela kuldmedalid neljas erinevas klassis, sealjuures medalite üldarvuks kogunes seitse. Järgnesid OK Võru – 5 medalit; OK Ilves ja Harju OK – 4; SK Saue Tammed ja SK Mercury – 3; Harju OK ja OK Kape – 2; TON, OK Orvand, JOKA, Rakvere OK, Värska OK Peko, SRD – 1 medal. Tublid olid kõigi klubide võstkonnad olenemata medalite arvust või selle kirkuse astmest!

Eesti meistrid:

M14-16 OK Põlva Kobras 1, N14-16 OK Põlva Kobras 1
M18-20 OK Võru 1, N18-20 OK Põlva Kobras 1
M35-40 OK Põlva Kobras 1, N35-40 OK Kape

M45-50 SK Mercury 1, N45-50 OK Ilves
M55-60 Harju OK, N55-60 Harju OK
M65+ TON, N65+ OK Ilves veteranid 2

Tulemused: