Uudis

Aasta Tegija 2020 on Margus Klementsov

Klubide elektroonsel hääletusel valiti parimateks:

Evely Kaasiku – parim naine orienteerumisjooksus 2020
Kristo Heinmann – parim mees orienteerumisjooksus 2020
Daisy Kudre – parim suusaorienteeruja 2020
Tõnis Erm – parim rattaorienteeruja 2020
Timmo Tammemäe ja Sander Linnus – parim rogainivõistkond 2020
Olle Ilmar Jaama – parim noororienteeruja 2020
Margus Klementsov – parim orienteerumiskaardistaja 2020

Margus Klementsov – Aasta Tegija 2020


Margus Klementsov (SK Mercury) on viimaste aastate üks tunnustatumaid orienteerumiskaartide valmistajaid ja rajameistreid. Tema poolt valmistatud orienteerumiskaardid ja -rajad on leidnud positiivset äramärkimist nii meie tipporienteerujate kui ka harrastajate poolt. 2020. aasta Eesti meistrivõistlused orienteerumisjooksus toimusid suuresti just Margus Klementsovi poolt valmistatud kaartidel ja radadel. Eesti MV kaheksast erinevast võistlusalast oli kogunisti viiel kasutusel Marguse valmistatud kaart ja neljal alal oli ta lisaks kaardistusele ka rajameister. Nende kaardistuste ja radade osas olid võistlejate hinnangud vägagi positiivsed.
Margus Klementsovi suur panus tänavuse aasta Eesti meistrivõistluste korraldamise õnnestumisse on piisavalt tähelepanuväärne, et tunnustada teda tiitliga “Aasta tegija 2020”.

Aasta parimad valiti klubide elektroonsel hääletusel. Kuna Aasta Tegija kategoorias kogusid võrdselt hääli raamatu „60 aastat Põlva orienteerumist“ koostamine ja väljaandmine ning rajameister ja kaardistaja Margus Klementsov, siis toimus üldkogul kahe enim hääli saanud kandidaadi vahel teine hääletusvoor, kus hääled jagunesid 10:13.