Uudis

IOF uudised: Suusaorienteerumise maailmakarikavõistlused Soomes – tühistatud!

19.-21. märtsil Soomes Kemi-Keminmaal toimuma pidanud suusaorienteerumise (SO) maailmakarikaetpp ja SO MMi eelvõistlused on selleks aastaks tühistatud.
Võistluste korraldajad teavitasid Rahvusvahelist Orienteerumisliitu (IOF), et pole covid-19 mõjude tõttu võimelised antud olukorras võistlusi läbi viima. Korraldajad selgitasid, et pandeemiast tingitud ettearvamatu olukorra jätkumine ja piirkonnas kehtivate piirangute tõttu ei saa võistluste organiseerimist jätkata plaanipäraselt. Seda enam on aga korraldajad motiveeritud seadma kogu tähelepanu 2022 aasta SO maailmameistrivõistluste korraldamisse.

Soomes MK-etapi ärajäämine tähendab aga seda, et sellel aastal ei toimu ühtegi SO maailmakarikavõistlust.

IOFi keskendub nüüd täielikult 22.-28. veebruaril Eestis toimuva MMi kordaminemisele, toetades ja jälgides MMi ohutut läbiviimist koostöös korraldajatega, sest on nüüd ainuke rahvusvaheline SO võistlus mida IOF suusaorienteerujatele sellel aastal pakkuda saab.

IOF täielik uudis: