Uudis

Rattaorienteerumise tavarajal tulid Eesti meistriteks Lauri Malsroos ja Eleri Hirv

Rattaorienteerumise tavarajal tulid Eesti meistriteks Lauri Malsroos ja Eleri Hirv


Rattaorienteerujad tegid pühapäeval nädalavahetuse kolmanda stardi kui Ilumäe-Palmse korrapärase sihivõrguga männikutes võisteldi Eesti meistrimedalitele tavarajal.

Naiste põhiklassis ei õnnestunud eelmise päeva triumfe korrata Piibe Tammemäel (SK100), kes suutis püsida kullakonkurentsis vaid pool 20,5 kilomeetrisest rajast. Teisel poolel hakkas tema jõud raugema ja 2-minutilise võidu võttis lõpuni tempot kõrgel hoidnud Eleri Hirv (OK Võru). Pronksmedaliga täiendas oma hiiglaslikku medalikollektsiooni Maret Vaher (OK Kobras).

Esikolmiku ajad:
1. Eleri Hirv Võru 01:18.34
2. Piibe Tammemäe SK100 01:20.33
3. Maret Vaher Kobras 01:31.17

Meeste põhiklassis olid oodatult taas klass omaette paljukordsed MM- ja EM-medalistid Lauri Malsroos (Tammed) ja Tõnis Erm (TAOK). 33,8 kilomeetri pikkusel rajal võttis kiiret sõitu võimaldanud maastikul mulluse kaotuse eest magusa revanši Lauri Malsroos. Tõnis Ermi järel teenis pronksmedali Priit Poopuu (JOKA).

Esikolmiku ajad:
1. Lauri Malsroos Tammed 01:43.40
2. Tõnis Erm TAOK 01:49.21
3. Priit Poopuu JOKA 01:53.45

Naisjuunioridest oli võidukas Mari Linnus ja meesjuunioridest Mihkel Mahla (mõlemad OK Peko).