Uudis

Baseilo usinussarja parim ja õnnelikud selgunud

Baseilo usinussarja parim ja õnnelikud selgunud

Lõppenud hooaja kõige usinamaks päevakuil osalejaks osutus oodatult Rein Küttim (OK Orion), kes jõudis 136 (!) päevaku starti. Baseilo OÜ premeerib usinat päevakuhunti Robotniidukiga Husqvarna AM 405X .

08. novembril selgitati Baseilo müügisaalis toimunud loosimisel välja ka loosiauhindade õnnelikud võitjad. Vähemalt 55 päevakul osalenute seas pälvis Mootorsaag Stihl MS 291 81 päevakul osalenud Kai Treier (OK TON) ja vähemalt 45 päevakul osalenute seas Vee-ja tolmuimeja Husqvarna WDC220   66 päevakut väisanud Urmas Lips. Loosimise viis läbi Eesti ratta- ja suusaorienteerumise koondislane Sander Pritsik.

Uus osalushooaeg on juba avatud ja Baseilo usinussarjas on esimese osaluse kirja saanud juba 370 vahvat päevakulist. Hooaja lõpus ootavad usinamaid ja õnnelikemaid taas Baseilo väärt auhinnad!